Over mij

Ik ben Yvonne Sanli, getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt op een personeels- en salarisadministratie afdeling.  Uiteindelijk wilde ik toch op een meer persoonlijke manier bij mensen betrokken worden en heb ik gekozen voor het vak van (gecertificeerd) budgetcoach.

Budgetcoach

Als budgetcoach help ik mensen met financiële problemen. Ik word gevraagd door particulieren van jong tot oud en door werkgevers in het Midden en Klein Bedrijf en daarbuiten.

Ik help mensen die bijvoorbeeld na een echtscheiding, het overlijden van de partner of door verlies van een baan niet meer in staat zijn om hun financiële administratie op orde te krijgen, aangepast aan de nieuwe situatie; ik help jongeren om op een verantwoorde wijze met hun geld om te leren gaan en ouderen die niet meer in staat zijn om hun financiën zelfstandig te beheren. 

Werkgevers benaderen mij voor persoonlijke hulp aan werknemers die bijvoorbeeld loonbeslagen opgelegd hebben gekregen. Het is in het belang van de werkgever dat deze mensen goed en snel ondersteund worden, immers loonbeslagen gaan vaak ten koste van de productiviteit van de werknemer en het bedrijf wordt belast met ongewenste administratieve procedures.

Maatwerk
Budgetcoaching is maatwerk. Iedereen is anders, en iedere situatie verschilt. Wat al mijn cliënten met elkaar gemeen hebben is dat inzicht en overzicht in de administratie rust geeft, zodat er weer vertrouwen komt in de toekomst.

Yvonne Sanli, Budgetcoach

Nabestaandenzorg

Behalve als Budgetcoach ben ik werkzaam als (gecertificeerd) Nalatenschapscoach. In mijn werk als Budgetcoach kreeg ik namelijk regelmatig het verzoek of ik behulpzaam kon zijn bij het afhandelen van een nalatenschap. Ik zie het bieden van ondersteuning na het overlijden van een partner of ouder dan ook als een waardevolle aanvulling op het vak van Budgetcoach. Als nalatenschapscoach help ik nabestaanden om de administratie (opnieuw) te ordenen en de financien opnieuw op orde te krijgen, aangepast aan de nieuwe situatie. Maar ik bied bijvoorbeeld ook ondersteuning bij het afhandelen van zaken zoals opzeggen of wijzigen van verzekeringen en abonnementen, opzeggen van huurcontracten of in het contact met uw notaris. Kortom, ik neem u zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen.
Door een persoonlijke benadering en vertrouwen doe ik dit werk met heel veel plezier en passie!

 www. nabestaandenzorg-delft.nl/

Contact

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan. U kunt mij bellen, e-mailen of een bericht sturen via het contact formulier.

Contactformulier

Budgetcoach-Delft

KvK inschrijfnummer: 71598413

Budgetcoach- Delft helpt u bij

  • Budgetadvies
  • Praktische ondersteuning
  • Vragen over schulden/afbetalingen
  • Inkomen-check
  • Leren omgaan met schuldeisers
  • Voorlichting over financiën en gemeentelijke voorzieningen